ONZE HONDEN

Op de foto hiernaast ziet u onze import reu HWW’15 BJWBE’15 Baudolino Di Montecassiano, fokker Armando Villani.

Baudolino staat ter dekking voor lieve, sociale teefjes.
Hij voldoet aan de eisen, die door de Nederlandse Teckelclub aan het fokken zijn gestelt. Hij is in het bezit van een geldig oogonderzoek, DNA profiel en is genetisch getest op erflijke oogafwijkingen.

Baudolino vererft black & tan.
Alessandra Amici Montecassiano is ons cadeautje. Tijdens ons bezoek aan Armando (Villani) en Silvia liep deze dame als pup rond bij hun thuis. Vanaf het eerste moment was er een wederzijdse klik met deze jonge dame. Dit was Armando en Silvia ook opgevallen. Aan het eind van ons bezoek kregen ij de vraag op wij ze zouden willen hebben. Natuurlijk wilden wij dat. En zo hebben wij haar 2 maanden later gehaald en zijn nog steeds verliefd op deze mooie dame.
Zara (Renske uit het Spiekse Hofke), gefokt door Clemens Doornenbal, is een dochter van Baudolino. Zij is in augustus bij ons komen wonen. Een teefje van een mooi formaat, met een prachtige harde vacht. En wat niet onbelangrijk is, een zacht karakter.

Hazel is een dochter van Baudolino,
een wildkleur tijger teefje. We zijn erg benieuwd hoe zij zich gaat ontwikkelen. Voor nu ziet zij er prachtig uit en heeft zij zich prima aangepast binnen onze 'roedel'.
Op 1 juni (2019) is VIVV geboren. Zij komt uit ons laatste nestje en heeft 5 broers en 1 zusje. Vivv is een temperamentvol meisje.
Sinds 13 augustus 2021 woont MIKKEL (Eiarö Elvis P.) bij ons. Een lief, aanhankelijk en vrolijk reutje.
Ouders van Mikkel zijn Hodja’s Darwin en Eiarö Zierra.
Mikkel is geboren op 27 april 2021.

Mikkel/ Eiarö Elvis P.
Mikkel/ Eiarö Elvis P.